El FIATC Joventut remunta un desavantatge de 15 punts en el tercer quart davant el Laboral Kutxa (83-82)

Tot i que el Laboral Kutxa ha fregat la seva primera victòria de la temporada a domicili quan guanyava de 15 al tercer quart, la bona reacció del FIATC Joventut l'hi ha impedit (83-82)

Tot i que el Laboral Kutxa ha fregat la seva primera victòria de la temporada a domicili quan guanyava de 15 al tercer quart, la bona reacció del FIATC Joventut l'hi ha impedit (83-82). Goran Suton (22 punts, 9 rebots), Clevin Hannah (12 punts, 3 assistències) i Sergi Vidal (13 punts, 5 assistències) han assumit el lideratge en els badalonins per aconseguir la remuntada.

Colton Iverson (11 punts, 5 rebots) ha marcat les dues primeres cistelles del Laboral Kutxa a Badalona, però ha comés molt ràpidament dues faltes. La Penya no encertava en els triples però la seva gran feina en el rebot ofensiu la mantenia dins el partit. Una bona ratxa des de la línia de 3 punts i les pilotes perdudes pels badalonins han donat als visitants 9 punts de marge (12-21), però els locals han remuntat al final del quart (23-23) amb 3 triples (Mallet, Kirksay i Suárez).

En el segon quart el domini ha estat per a l'equip basc, fent molt de mal des de la llarga distància amb una bona circulació de pilota. El FIATC Joventut es seguia refugiant en la lluita pel rebot en atac. Goran Suton, desaparegut en el primer quart, ha aparegut en aquest segon amb 11 punts i 4 rebots, 3 en atac, per deixar els verd-i-negres al descans a 3 punts del rival, 42 a 45.

La Penya ha entrat en bonus molt aviat en el tercer quart, després de cometre 4 personals (3 de Suárez) en 75 segons. L'avantatge visitant ha arribat als 13 punts (49-63) després dels triples d'Heurtel (16 punts, 5 assistències) i Davis Bertans (19 punts, 5 de 8 en triples). Suton seguia donant la cara. Salva Maldonado ha ordenat els jugadors locals alternar defensa en zona amb pressió a tota la pista. Tot i que han arribat a perdre de 15, els badalonins han tancat el 3 quart  67 a 71 amb un 2+1 de Hannah.

Els jugadors del Joventut han necessitat cinc minuts i 15 segons per anotar els seus primers punts del quart. La sort era que el Baskonia no estava gaire millor en atac (només ha fet 2 punts en aquest temps). Un triple de Hannah i 2 punts de Suton han culminat la remuntada a falta de 2:20 (76-75). En un final embogit, un 2+1 de Sergi Vidal, unes passes d'Iverson i una pilota perduda per Heurtel quan el seu equip buscava el triple per forçar la pròrroga han estat claus en el resultat final, fent inútil el triple afortunat de Bertans.