El Fiatc Joventut no fa els deures a l'hora i es deixa un partit molt valuós a Fuenlabrada (76-69)

El Fiatc Joventut ha perdut aquest diumenge una bona oportunitat per distanciar-se dels equips rivals en la lluita per les últimes places de "play-off", el Cajasol i el Laboral Kutxa, que han perdut els seus partits. També ha caigut, doncs, la Penya, en la visita al Fuenlabrada. Tot i que ha tingut les seves oportunitats, li ha faltat concentració en els moments clau

Els badalonins han tingut la victòria a l'abast, però han mostrat una falta de concentració -i d'encert en els triples- preocupant en molts moments, sobretot al final, quan ha acabat claudicant davant la veterania d'homes com Panko (21 punts), Feldeine (14) i Cabezas (13).

La Penya ha tingut el seu moment entre el final del primer quart i el principi del segon, amb avantatges de 6 punts i bones actuacions de Shurna (17) i Vives (5), però no ha sabut tenir continuïtat.

Amb tot i això, el Fuenlabrada no ha pogut desenganxar-se en el marcador i en el tercer quart hi ha hagut més avantatges per als visitants (54-55). Miralles (17) ha estat el puntal verd-i-negre i Kirksay (14) podia haver estat l'home decisiu, però, en quedar eliminat per faltes al minut 36 (61-60) ha deixat orfe el seu equip. L'estirada final del conjunt madrileny (9-2 en 2 minuts) ja no ha tingut resposta.

Tot i la derrota, el Fiatc Joventut manté el 8è lloc de la classificació gràcies al fet que el Cajasol també ha perdut contra el Reial Madrid.