Nens ballant durant el concert de David Carabén, líder de Mishima, al Minipop de Tarragona.
Famílies amb nens ballant al concert de David Carabén, líder de Mishima. (ACN)
Tarragona

El Festival Minipop de Tarragona, ple de gom a gom per cinquè any consecutiu

El festival de música i cultura contemporània per a tots els públics ofereix una gran varietat d'activitats

RedaccióActualitzat

El Festival Minipop ha omplert, per cinquè any consecutiu, el passeig de les Palmeres de Tarragona. Tallers dedicats a tota la família, música, titelles, cinema, dansa, espai nadó i altres activitats s'emmarquen dins d'aquest festival, destinat a totes les franges d'edat. 

Aquest dissabte al vespre, David Carabén, el cantant del grup Mishima, va interpretar, sol amb la seva guitarra, cançons del seu últim disc, "L'ànsia que cura". També es van sentir els poemes de Joan Vinyoli musicats pel cantant.

Carabén ha destacat que "el festival és molt 'xulo', en el sentit que el Lluís Gavaldà, director artístic del Minipop, ha preparat un festival agradable per venir-hi en família, i ja prepara els més joves per gaudir de la música en directe, cosa que és la millor manera d'introduir-los a la música en general".

Les activitats duraran fins aquest vespre, i aquesta cinquena edició es tancarà amb tallers Minicrafts, l'obra de teatre "Operació A.V.I.", dels Farrés Brothers, i un vermut amb la cantautora Anna Roig, que farà per primer cop de DJ amb una selecció de la "chanson" francesa.

Aquesta trobada intergeneracional per compartir música i cultura contemporània reivindica més finançament públic.

Anar al contingut