Barcelona

El Festival Mas i Mas arrenca avui amb el llegendari saxofonista Maceo Parker

El Festival Mas i Mas arrenca avui amb l'actuació del llegendari saxofonista Maceo Parker. El certamen oferirà més de 150 concerts durant el mes d'agost a la ciutat de Barcelona i agafa el relleu del festival Grec, que tancarà les portes diumenge que ve.

Actualitzat
El saxofonista i cantant Maceo Parker, conegut sobretot per haver tocat durant molts anys al costat de James Brown, inaugura la novena edició del Festival Mas i Mas aquest vespre al Palau de la Música Catalana. És un dels plats forts d'aquesta novena edició, que també oferirà un concert de Santiago Auserón dilluns que ve, que inaugurarà un cicle anomenat Palau 30', amb tres sessions diàries d'artistes de jazz, tango, flamenc i fusió.

El jazz, com sempre, torna a ser un dels estils més concorreguts, que tindrà el seu punt àlgid el 31 d'agost amb un homenatge a Miles Davis amb una big band, ara que es compleixen vint anys de la seva mort. Com a novetat important, el festival també inclou actuacions de rock a la sala Moog, que compleix 15 anys, amb artistes com Joan Colomo, a banda de l'electrònica habitual.

En total seran més de 150 concerts, amb una programació més variada que mai, els que es podran veure durant cada dia del mes d'agost en diversos escenaris de Barcelona.
Anar al contingut