D'esquerra a dreta: Carme Sánchez, Josep Maria Girona, Ana María Martínez i Tony Aguilar a la presentació del festival LOS40 Primavera Pop 2017…
D'esquerra a dreta: Carme Sánchez, Josep Maria Girona, Ana María Martínez i Tony Aguilar a la presentació del festival LOS40 Primavera Pop 2017. 25 d'abril del 2017. (Horitzontal).

El festival LOS40 Primavera Pop torna a Catalunya després d'un any d'absència

ACN Barcelona.- El festival LOS40 Primavera Pop torna a Catalunya després d'un any d'absència amb les actuacions de 15 artistes estatals i internacionals, segons han informat els organitzadors aquest dimarts en una roda de premsa. En la seva onzena edició, el festival tindrà tres seus i se celebrarà a Madrid, Màlaga i Rubí, que acollirà el certamen per primera vegada el pròxim divendres 12 de maig a les set de la tarda al recinte de l'Escardívol amb accés lliure i gratuït. A la programació ja anunciada de l'edició catalana, que comptava amb artistes com Ana Mena, Carlos Marco, Marlon, Barei, Piso 21, Bromas Aparte, Cali y el Dandee o Bombai, se li suma Sweet Californa, David Otero -excomponent d'El Canto del Loco-, Ender, Yall, Dasoul i el grup català Vuit, amb l'estrena del seu darrer i quart disc.

El festival, que compta amb la presència d'un total de 15 artistes estatals i internacionals, es preveu que tingui una durada de tres hores, ja que cadascun dels grups cantaran entre una i tres cançons, segons ha confirmat el locutor de LOS40 i presentador de LOS40 Primavera Pop, Tony Aguilar.Nous artistes se sumen a la programacióParal·lelament als artistes ja confirmats, Aguilar ha presentat les noves incorporacions a l'edició de Rubí, entre les quals destaca Sweet California. El grup havia estat confirmat al festival de Madrid, però "els fans de Rubí estaven com bojos a les xarxes socials" demanant la seva presència a l'edició catalana, segons ha assenyalat Aguilar. I, per això, el trio també estarà a Rubí com un dels grups més destacats amb cançons com 'Good Life' o 'Vuelves'.D'altra banda, han confirmat l'assistència d'Ender, un grup de joves apassionats per la música i que s'han donat a conèixer a través del Youtube, que per primera vegada vindran a Catalunya; i l'artista canari Dasoul que només actuarà a l'edició de Rubí. Finalment, el grup català Vuit, que presenten el seu quart disc i primer àlbum en català després de sis anys, també participaran en l'esdeveniment.Un missatge pel públicL'artista Barei, coneguda pel seu èxit 'Say Yay!' a Eurovisió 2016, obrirà el festival amb el seu nou tema 'I don't need to be you', que llença un missatge contra l'assetjament escolar.120.000W d'il·luminació i 95.000W de soEl recinte de l'Escardívol de Rubí, que té una capacitat d'espai d'entre 15.000 i 25.000 persones, tindrà 120.000W d'il·luminació, 95.000W de so, un escenari de 14 metres d'allargada, tres càmeres per 'Live' i 96m2 de pantalles repartides per tot l'espai.

Anar al contingut