El logo del tricentenari fet amb espelmes a l'esplanada del Born.
El festival Llum BCN il·lumina racons i edificis de Barcelona.
Barcelona

El festival Llum BCN il·lumina racons i edificis de Barcelona conjugant art i tecnologia

Aquest cap de setmana se celebra el festival Llum BCN, una idea per il·luminar diversos espais i edificis de Barcelona a partir de les propostes d'estudiants, professors i dissenyadors.

RedaccióActualitzat

Fins dimecres Barcelona celebra les festes de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat. Per aquest motiu, s'ha programat un ampli ventall d'activitats que parlen de tradicions i de la història de Barcelona.

I una de molt específica que omple de llum la ciutat: l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça Sant Jaume, per exemple, s'il·lumina cada vespre, fins diumenge, amb les obres creades per Francesc Aleu.

El festival Llum BCN és una proposta per il·luminar diversos espais i edificis de Barcelona a partir de les propostes d'estudiants, professors i dissenyadors. Quan es pon el sol, molts edificis i racons de la capital catalana canvien de cara.

En una passejada per Ciutat Vella aquesta nit ja s'ha pogut descobrir com els patis es transformen per les propostes d'estudiants i professors de diversos centres docents de Barcelona, i també d'alguns dissenyadors. Són propostes que conjuguen art i tecnologia, i que tenen com a denominador comú la llum.

En alguns casos, la llum de les espelmes, com les que s'han fet servir per dibuixar a l'esplanada de Born Centre Cultural el logotip del Tricentenari.

 

Anar al contingut