El director general del Festival Jardins de Pedralbes, Martín Pérez, durant l'acte amb la premsa de balanç del certamen aquest dijous 13 de jul…
El director general del Festival Jardins de Pedralbes, Martín Pérez, durant l'acte amb la premsa de balanç del certamen aquest dijous 13 de juliol de 2017. (Horitzontal).

El Festival Jardins de Pedralbes assoleix la millor xifra d'assistència amb més de 50.000 espectadors

ACN Barcelona.-La 5a edició del Festival Jardins de Pedralbes ha venut 51.441 entrades aquest 2017, gairebé el doble que en l'anterior edició. De fet, s'han ocupat la totalitat de localitats en més de la meitat de les actuacions que s'han celebrat. El director general del Festival Jardins de Pedralbes, Martín Pérez, ha assegurat que aquesta ha estat l'edició de la "consolidació" i que els ciutadans s'han "fet seva" la iniciativa. "El públic primer decideix que ve al Pedralbes i després es fixa en el programa", ha assegurat Pérez. Segons l'organització, els concerts amb més èxit han estat els de Roger Hodgson, Sting, 2cellos, Manel, Rufus Wainwright, Yann Tiersen, Noa i Pasión Vega amb la col·laboració inesperada de Serrat i Jarabe de Palo.

Durant l'acte de cloenda del festival amb la premsa, l'organització s'ha mostrat sorpresa de la bona acollida del certamen. "La ubicació en garanteix l'èxit, és una finca única", ha destacat Pérez. "Fins i tot hem notat un increment d'infants", han constatat.El director general ha explicat que la majoria de públic que han rebut han estat "gent de Barcelona" i que té "la sensació" que aquest és un festival "sòlid" que podria ser-hi sempre a la capital catalana. "He dirigit 44 edicions de diferents festivals. Amb el de Pedralbes tinc la sensació que és per sempre perquè la gent se l'estima", ha dit.

Anar al contingut