Calella de Palafrugell

El Festival Jardins de Cap Roig comptarà amb Leonard Cohen i el retorn de Josep Carreras

El Festival Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, continua apostant per la diversitat d'artistes i gèneres. Aquest any s'han programat 22 espectacles, i entre els concerts estrella hi haurà el ja anunciat de Leonard Cohen i el retorn de l'emblema del certamen, el tenor Josep Carreras. També hi haurà Raimon i Marina Rossell, i artistes internacionals com Jamie Cullum o la música ballable de Chic i UB40.

Actualitzat
Al Festival Jardins de Cap Roig el programa està pensat per a espectadors de gustos molt diversos, però aquest any serà impossible no ballar. La formació de reggae UB40 serà un dels plats forts de l'edició del 2009, juntament amb els nord-americans Chic, que als setanta van fer ballar mig món amb cançons com "We are family".

La nova edició del festival s'ha presentat al Palau de la Música. Començarà el 5 de juliol amb un concert de Miguel Bosé i durant dos mesos oferirà més de vint concerts, als penya-segats de Calella de Palafrugell.

Raimon, Marina Rossell i Josep Carreras, un habitual dels escenaris de Cap Roig que aquest any torna al festival, completen una programació que visita molts gèneres musicals. Com a novetat, en diversos concerts hi haurà com a teloners formacions de les comarques de Girona.

Sara Baras portarà el seu espectacle "Juana La Loca" i el festival tancarà les portes el 15 d'agost amb Leonard Cohen, una de les grans cites musicals d'aquest estiu.
Anar al contingut