Actuació de l'actuació del grup Momo en el Festival Internacional de Cambrils el 2016
Actuació de l'actuació del grup Momo en el Festival Internacional de Cambrils el 2016
Cambrils

El Festival Internacional de Música de Cambrils 2017 tira endavant

L'assumeix la promotora que porta els concerts dels Jardins de Pedralbes, que divendres n'anunciarà la programació i posarà les entrades a la venda

RedaccióActualitzat

El Festival Internacional de Música de Cambrils, finalment, es farà. Estava a l'aire després de la detenció per frau de qui n'havia estat el promotor durant anys. Ara ho assumeix una nova empresa que ja promou grans festivals.

És la promotora Concert Studio que en aquests moments gestiona el Festival Jardins de Pedralbes o el Festival Mil·lenni i que també ha portat durant molts anys el Festival de Cap Roig. Per tant, té molta experiència en festivals a l'aire lliure, una experiència que pot abocar al Festival Internacional de Música de Cambrils que es fa al Parc del Pinaret.

Pel que fa la programació, la promotora ha dit que ho anunciarà aquest divendres i que posarà a la venda les entrades. L'única cancel·lació que hi ha és l'actuació del grup The Cranberries, però no per motius del festival, sinó perquè el grup ja va anunciar que anul·lava la gira europea per motius de salut.

L'Ajuntament de Cambrils està mot satisfet per haver pogut salvar aquest festival que aquest any arriba a la 43a. edició, com ha explicat l'alcaldessa Camí Mendoza.

"Aquesta situació que ens hem trobat ha anat en contra del festival quan el festival no en té cap culpa del que havia fet l'anterior empresari. Per tant, des de l'ajuntament volem anunciar que això va seriosament, que això va endavant i que tindrem festival."

Els nous programadors volen que els cantants i els grups que ja estaven anunciats puguin finalment venir i volen augmentar encara més aquesta oferta i omplir tots els dies del calendari del festival, del 27 de juliol al 13 d'agost. Ho ha anunciat el director general de Concert Studio, Martín Pérez.

"Nosaltres tenim il·lusió. Aquest és un festival important, ubica en una zona on creiem que aquest festival només té la possibilitat de créixer."

L'edició d'aquest any del Festival Internacional de Música de Cambrils va perillar en ser detingut el promotor Antoni Mas per un frau financer de tipus piramidal de més de 200 milions d'euros que podria arribar a afectar més de 500 persones.

 

 

 

Anar al contingut