Barcelona

El Festival Escena Poblenou ofereix propostes artístiques innovadores pels carrers del barri

Al barri del Poblenou de Barcelona s'hi ha pogut veure una bona colla d'espectacles per a tots els públics. L'escenari d'aquests muntatges són els carrers i edificis més significatius del barri. És el cinquè Festival de Tardor Escena Poblenou i ha tancat una edició en què han aconseguit acostar al públic propostes escèniques poc corrents. Amb un pressupost modest, el Festival de Tardor compta cada vegada amb més artistes de renom internacional.

Actualitzat
El Festival de Tardor Escena Poblenou celebra la cinquena edició d'aquesta mostra d'arts escèniques, per on segons l'organització enguany han passat uns 15.000 espectadors . Es tracta d'un festival que vol acostar als ciutadans propostes artístiques arriscades i poc convencionals de circ, dansa, clown, teatre d'objectes o teatre físic, entre d'altres.

Fins aquest any, tots els espectacles d'aquest festival eren gratuïts, però, en aquesta edició, les propostes programades en espais interiors tancats han estat de pagament, amb una entrada simbòlica de 2 euros per espectacle.

Escena Poblenou és un festival molt popular que atreu un públic molt divers, des de veïns del mateix barri fins a espectadors més especialitzats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut