Robert Redford presentant el Festival de Sundance d'aquesy any.
Torna Redford a les pantalles. (Foto: Reuters)
Park City

El Festival de Sundance s'estrena amb el retorn de Robert Redford a la gran pantalla

Ewan McGregor i Michael Fassbender també protagonitzen la nova edició d'aquest festival, el gran aparador del cinema independent nord-americà

RedaccióActualitzat

Robert Redford, Ewan McGregor i Michael Fassbender són alguns dels protagonistes de la nova edició del Festival de Sundance, el gran aparador del cinema independent nord-americà. El certamen, que comença avui i s'allargarà fins a l'1 de febrer, estrenarà més de 120 pel·lícules, una cinquantena a competició.

Entre els films que participen destaca "A walk in the woods", protagonitzat pel fundador del festival, Robert Redford. L'actor de 78 anys es reserva el seu minut de glòria amb la presentació d'aquesta comèdia dramàtica, que explica el viatge de dos amics per les muntanyes Apalatxes. Una pel·lícula protagonitzada també per Nick Nolte i Emma Thompson.

A "Last days in the Desert" el cineasta colombià Rodrigo Garcia retrata l'episodi bíblic de les temptacions de Jesús al desert, personatge històric que interpreta l'actor escocès Ewan McGregor. El director de fotografia de la pel·lícula és el mexicà Emmanuel Lubezki, que ha demostrat el seu enorme talent a títols recents com "Gravity" o "Birdman", per la qual aquest any està nominat a l'Oscar.

Al film "Slow West" el camaleònic Michael Fassbender, un dels actors de moda dels últims anys, prova sort en el gènere del western. Ell és el protagonista d'aquest drama, amb elements també de "thriller", en què un jove de 17 anys fa un viatge per l'Amèrica fronterera del segle XIX, amb l'objectiu de trobar la dona que estima.

James Franco -amb una agenda de produccions per estrenar molt atapeïda- estarà present a Sundance per partida doble. Interpreta l'emotiu drama homosexual "I am Michael" i encapçala el "thriller" basat en fets reals "True Story", en què comparteix pantalla amb Jonah Hill i la jove Saoirse Ronan.

 

 

Anar al contingut