Barcelona / Lleida

El Festival de la Infància obre les portes a Barcelona i Lleida

Els festivals de la infància organitzats per Fira de Barcelona i Fira de Lleida han obert les portes fins al 4 de gener amb moltes activitats. L'esport, la música i els tallers tornaran a centrar aquestes noves edicions.

Actualitzat

El de la capital catalana, que es fa sota el lema "Un món de sensacions", té lloc al recinte firal de Montjuïc i la música tindrà un especial protagonisme, amb les actuacions de Víctor (27 de desembre), Antonio José (30 de desembre) i Soraya (4 de gener) -tots d'"Operación Triunfo". La cantant infantil María Isabel, i els grups 3+2, Batuka Latin i Batuka Júnior (3 de gener, actuacions organitzades pel Club Super3), completaran l'oferta de música en directe.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Barcelona aportarà activitats a la fira com la de "Barcelona ve de gust", que busca vincular l'alimentació amb valors de vida saludable, multiculturalitat, reciclatge i solidaritat amb aquells que no tenen menjar suficient. Per aquest motiu, l'Ajuntament convidarà els casals infantils a participar activament en tallers informatius com "Menjars del món" o "Magdalenes farcides".

Pel que fa a les activitats esportives, el Consell Català de l'Esport organitzarà nombroses activitats. Hi haurà presents esports tan diferents com l'handbol i el tenis taula; l'esquaix i l'esgrima, passant per les bitlles. Però la gran novetat esportiva serà la presència del FC Barcelona, que obrirà al públic un espai de 200 metres quadrats amb el propòsit de donar a conèixer les seves seccions amateurs d'hoquei i handbol. 

A la ciutat de Lleida també ha començat el Parc de la Infància i de la Joventut amb més de 65 activitats, gràcies a la incorporació de la pràctica de diferents esports a l'oferta lúdica. Com a novetat, en aquesta edició s'ha incorporat el "Cucaesport", que suposarà una ampliació de la superfície del certamen. La Guàrdia Urbana de Lleida també ha habilitat un espai on educarà en matèria viària els més petits. En l'última edició, més de 29.000 persones van participar en el festival.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut