El Festival de Fotoperiodisme de Perpinyà se centra enguany en la massacre dels goril·les al Congo

Perpinyà torna a acollir una nova edició del Festival Internacional de Fotoperiodisme Visa pour l'Image, que enguany arriba a la vintena edició. En total es presenten una trentena d'exposicions repartides en 14 edificis històrics de la ciutat. Es tracta de treballs firmats pels professionals més prestigiosos de les principals agències de fotografia del món. El certamen es pot visitar fins el 14 de setembre.

Actualitzat

Visa pour l'Image exposarà el treball premiat del fotoperiodista Brent Stirton sobre la massacre dels goril·les a la República Democràtica del Congo. Aquest treball, que ha estat premiat amb el Worid Press Photo Award, vol fer reflexionar sobre la lluita per protegir aquests animals, que estan en perill d'extinció.

En l'exposició també es projectaran les fotografies més emblemàtiques dels vint anys del festival, així com les fotografies sobre la violència i els èxodes massius al Pakistan, els fets del Maig del 68 i una retrospectiva de Jean François Bizot, fundador del diari "Actuel".

Aquesta edició farà un homenatge a Alexandra Boulat, una fotògrafa que va morir fa poc, i com a novetat s'organitzaran projeccions  a la plaça de la República en què es veuran fotografies en 3D de llocs emblemàtics de Barcelona i Perpinyà.

Anar al contingut