Barcelona

El fenomen Justin Bieber arriba a Barcelona

Milers de fans podran veure actuar Justin Bieber aquest dissabte a Barcelona. Cada vegada són més els que segueixen aquest ídol adolescent que va començar la seva carrera a internet quan només tenia 15 anys. Des de llavors, ha aconseguit milers de discos venuts i entrades esgotades als concerts.

Gisela FrancàsActualitzat
El fenomen Justin Bieber ha aconseguit arribar arreu del món i Barcelona n'és un exemple. Ho demostren els milers d'adolescents i preadolescents que aquest dissabte s'han apuntat al concert al Palau Sant Jordi.

Bieber ha presentat el seu últim àlbum, titulat "Believe"; de fet, "believers" és com s'anomenen els seus fans. Són adolescents i preadolescents d'arreu del món que augmenten any rere any, com demostren els més de 46 milions de fans que té a Facebook i els 36 milions de seguidors a Twitter. A Barcelona, ja fa setmanes que els "believers" fan cua davant del Palau Sant Jordi.

El seu èxit

L'aspecte, un pentinat únic, una cara de nen i les lletres de la seva música pop amb influències de Justin Timberlake o Usher són alguns dels atractius d'aquest jove cantant que han aconseguit atrapar tants adolescents.

El jove cantant canadenc Justin Bieber, de 19 anys, va començar la carrera a partir d'internet. Amb pares separats, Bieber va viure amb la mare a la població de Stratford a Ontario, al Canadà. Amb només 13 anys, la seva mare l'ajudava a penjar vídeos cantant a YouTube. Va ser llavors quan el seu mànager actual el va trobar.

Amb 15 anys Bieber va gravar el primer èxit mediàtic, "My world", aconseguint el disc d'or als Estats Units en només un mes. Actualment ja té quatre àlbums, amb els quals també ha aconseguit diferents discos de platí i d'or en països com els Estats Units, Espanya i el Canadà.



Conscient del seu èxit mediàtic adolescent, en una declaració al seu Facebook explica que vol ser una influència positiva. En els últims mesos, però, la polèmica l'ha rodejat, ja que va confessar que fumava marihuana, es va desmaiar sobre l'escenari i es va enfrontar a un paparazzi.

El "Believe Tour", que va començar a finals del 2012 als EUA i també ha passat per Europa, ha aconseguit esgotar les entrades de tots els concerts, igual que en totes les altres gires. El fenomen Justin Bieber, doncs, sembla que de moment no té data de caducitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut