Montserrat Caelles, regidora de Cultura de Reus, intervenint en roda de premsa entre Sílvia Ferran i Christian Inaraja, codirectors del FEC Festival…
Montserrat Caelles, regidora de Cultura de Reus, intervenint en roda de premsa entre Sílvia Ferran i Christian Inaraja, codirectors del FEC Festival (ACN)
Reus

El FEC Festival de Reus celebra la seva majoria d'edat amb un nou premi al millor curtmetratge català

ACN Reus.-El Festival Europeu de Curtmetratges (FEC) de Reus impulsa per primer cop un premi a la millor producció catalana. Hi aspiren els vuit curtmetratges que s'han inclòs en la secció Panorama CAT, que fins ara no era competitiva, i els dos que han estat seleccionats dins de la secció oficial. Precisament enguany a la secció principal del certamen s'hi han inscrit uns 2.500 curtmetratges europeus, dels quals l'organització ha fet una tria de 24 films de fins a 12 països que competiran per aconseguir els principals guardons del certamen. El FEC Festival, que enguany arriba a la divuitena edició, se celebrarà entre el 9 i el 13 de març en diverses localitzacions de la capital del Baix Camp. El certamen farà un homenatge a l'actriu Rosa Novell, desapareguda fa un any.

Actualitzat
Anar al contingut