Victòria fàcil del Barça Lassa a la pretemporada (@fcbbasket)

El FC Barcelona Lassa aconsegueix una victòria fàcil contra l'Arka Gdynia polonès (67-94)

Svetislav Pesic ha aprofitat el partit per donar minuts als joves del filial

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit una fàcil victòria a Polònia contra l'Arka Gdynia (67-94) en un partit de pretemporada en què Svetislav Pesic ha donat minuts a joves del filial.

Guiat pel seu potencial atacant i l'efectivitat de Kyle Kuric (20 punts) i Ante Tomic (16), el quadre blaugrana ha fet un pas més en la seva preparació amb un bon triomf enfront d'un rival inferior que ha aprofitat la cita per retre homenatges i retirar les samarretes de Qyntel Woods, Tomas Pacesas i Goran Jagodnik, i també per donar protagonisme a Piotr Szczotka, de 37 anys, que jugava el seu últim partit amb la samarreta.

Tot i que el conjunt amfitrió ha començat millor (8-2, min 4), Kuric ha estat l'encarregat de despertar el Barcelona, ​que després d'acabar el quart inicial per sota (15-13) ha començat la seva escalada fins a anar-se'n a la mitja part amb nou punts d'avantatge (41-50).

En el segon període, l'equip blaugrana ha mantingut la intensitat per distanciar-se sense gaire oposició, i fins i tot perquè tinguessin la seva opció joves com Aleix Font, Leandro Balmaro, Pol Figueras i Atoumane Diagne.