Handbol

El FC Barcelona guanya la Lliga dels Pirineus contra el Montpeller

El Barça d'handbol ha guanyat el segon títol de la temporada. Ho ha fet després de superar el Montpeller en la final de la Lliga dels Pirineus que s'ha disputat a Montcada i Reixac. Els blaugrana han plantejat un partit molt seriós i han acabat superant l'equip francès per deu gols de marge (26-36). Abans de començar la final s'ha homenatjat l'exjugador d'handbol de la ciutat vallesana Jaume Puig.

El Barcelona ha tancat la pretemporada adjudicant-se la Lliga del Pirineus, i ho ha fet amb una pallissa al Montpeller, vigent campió de la Copa d'Europa. Valero Rivera, amb la incorporació d'Iker Romero, disposa d'una plantilla tant compensada que cada deu minuts de cronòmetre canvia tot l'equip de cop. Això li permet donar un ritme vertiginós al joc i, al final, la superioritat física és demolidora. Contra el campió francès ha portat la iniciativa al llarg de tot el partit, amb diferències de dos o tres gols, tot i la bona actuació del porter Thierry Omeyer. Però, en l'últim quart, els catalans han explotat la seva superioritat física i en pocs minuts han col·locat una diferència inapelable que ha estat finalment de 10 gols, 36 a 26. Valero Rivera pretén mantenir aquest sistema de rotacions cada deu minuts al llarg de tota la temporada. I és que, de moment, li està donant molt bons resultats. El cap de setmana passat es va adjudicar la Supercopa d'Europa, contra el Ciudad Real, campió la temporada passada de la Recopa, i avui ha recuperat el domini en la Lliga dels Pirineus, davant del vigent campió continental.