Barça

El FC Barcelona defensarà fins a les últimes instàncies que els socis puguin mostrar estelades al Camp Nou

El portaveu del FC Barcelona s'ha mostrat molt taxatiu a l'hora de defensar "la llibertat d'expressió dels socis i aficionats al Camp Nou"

Actualitzat

Roda de premsa després de la reunió de la junta directiva del FC Barcelona, Josep Vives, el portaveu, ha destacat que el posicionament del Barça sobre les estelades és el mateix de sempre, el de "defensar la llibertat d'expressió dels socis". El cas torna a sobre de la taula després que les entitats sobiranistes hagin anunciat que repartiran 30.000 banderes independentistes a les portes del Camp Nou just abans del partit contra el Celtic de Glasgow.

Vives s'ha mostrat ferm a "defensar el dret a la llibertat d'expressió dels socis", i ha remarcat que és una iniciativa que es fa fora de l'Estadi i que, per tant, el Barça "se'n manté al marge". Això sí, sobre la possibilitat de rebre una nova multa, el portaveu del FC Barcelona ha volgut remarcar que "ens defensarem davant de les instàncies que faci falta per protegir els drets dels nostres socis. Si ens tornen a sancionar, seguirem lluitant". Vives ha recordat que el Barça ha presentat recursos al TAS i a la justícia ordinària per aconseguir una sentència ferma que aclareixi d'una vegada la polèmica.

Sobre els temes que han parlat a la reunió dels directius del FC Barcelona, Josep Vives ha exposat que hi haurà canvis a l'organigrama corporatiu del club: Òscar Grau deixa el càrrec de director de les FCB Escoles per passar a ser el nou director executiu CEO del FC Barcelona després que Nacho Mestre va demanar a Josep Maria Bartomeu disposar de més temps per raons personals. Óscar Grau, més enllà de ser llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, va jugar al Barça d'handbol de 1984 al 1995.

Nacho Mestre, per la seva banda, seguirà a la disciplina blaugrana i s'encarregarà de les àrees corporatives de l'entitat, RRHH, finances i també gestionarà la Fundació FC Barcelona i estarà al capdavant de l'àrea social.

Per altra banda, Josep Vives ha anunciat que el proper 29 d'octubre és la data escollida per celebrar l'Assemblea de Compromissaris aprofitant que el Barça juga contra el Granada al Camp Nou.

En referència a la manca de representants de la directiva del FC Barcelona a la inauguració del carrer Johan Cruyff a Vallfogona de Riucorb, el portaveu del Barça ha explicat que va coincidir amb tots els actes a Nova York i que va resultar impossible poder enviar-hi cap representant. Això sí, Josep Vives ha aprofitat per aplaudir públicament i en nom del Club una iniciativa com aquesta.

Finalment, sobre l'acció de responsabilitat contra a Joan Laporta que tant rebombori va provocar la setmana passada, el portaveu del Barça simplement s'ha limitat a dir que la Junta Directiva no n'ha parlat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut