Barça

El F. C. Barcelona no dóna una resposta clara a la solicitud que s'adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Davant la petició de 5 col·lectius blaugranes demanant que el club s'adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el F. C. Barcelona ha expressat que el Barça és un "club català i catalanista i estarà sempre al costat del poble de Catalunya en tot allò que decideixi". No obstant això, el club no ha aclarit si s'adherirà al Pacte.

Actualitzat

Davant la petició de 5 col·lectius blaugranes demanant que el club s'adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el F. C. Barcelona ha expressat en una carta dirigida als sol·licitants que el Barça és un "club català i catalanista i estarà sempre al costat del poble de Catalunya en tot allò que decideixi".

No obstant això, en aquest missiva a la qual ha tingut accès el programa d'Esport3 "Efectivament", el club no dóna una resposta clara a la petició. Cita la seva participació en els actes institucionals de la Diada de l'11 de Setembre com a mostra de compromís, a més de parlar dels actes previstos pel partit contra l'Athletic de Bilbao per donar suport a la campanya del Tricentenari i d'una exposició a nivell internacional coincidint amb el partit de la Lliga de Campions.

La resposta a la petició per part del Barça acaba demanant al sol·licitant que identifiqui els socis que donen suport a aquesta petició. En cas contrari, "no el reconeixerem com a portaveu i representant de cap col·lectiu".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut