De la Calva i Arcusa a l'escenari del Festival del Mil·lenni.
De la Calva i Arcusa a l'escenari del Festival del Mil·lenni.
Barcelona

El Dúo Dinámico obre el Festival del Mil·lenni amb un repàs al seu mig segle de carrera

Són joves i resisteixen. Com a mínim això és el que diuen el Dúo Dinámico a les seves cançons. El duet barceloní compleix 50 anys de carrera amb disc i sense deixar els escenaris. Manuel de la Calva i Ramón Arcusa han obert el Festival del Mil·lenni de Barcelona amb tots els seus grans èxits.

RedaccióActualitzat
Fa dècades que el seu amor tenia 15 anys, ara entre els dos en sumen gairebé 150, però això no els impedeix seguir cantant i continuar animant el personal. Ho han demostrat al Festival del Mil·lenni, on amb un emblemàtic "Somos jóvenes" el Dúo Dinámico ha tornat a pujar a l'escenari davant d'un públic majoritàriament femení i entregat a cantar els grans èxits del grup.

Fa 50 anys que el duet de Barcelona va iniciar la trajectòria. Ho celebren publicant un recopilatori en què 12 dels temes de més èxit els canten juntament amb altres artistes, com Julio Iglesias, Alaska i Carlos Baute entre altres.

Aquest concert al Coliseum ha estat el primer dels tres que faran fins diumenge en el marc del Festival del Mil·lenni, que ha iniciat la programació amb el recital d'aquesta nit.
Anar al contingut