Fórmula 1

El duel McLaren-Ferrari i els rumors de fitxatges centren l'atenció del GP del Japó

Aquesta pròxima matinada començaran els entrenaments del GP de Fórmula 1 del Japó. Falten tres curses per al final del Mundial i el títol està per decidir. La lluita fratricida entre Alonso i Hamilton, sense oblidar Räikkönen, és el principal al·licient de la cursa al renovat circuit de Fuji. Mentrestant, Fernando Alonso ha ironitzat sobre tot el que s'ha escrit sobre ell aquests dies, i Felipe Massa ha negat que pensi deixar Ferrari per anar a Toyota, com s'havia rumorejat.

Actualitzat

Falten tres proves per a la fi del Mundial 2007 i el "paddock" del circuit de Fuji comença a bullir amb rumors de fitxatges de pilots i, evidentment, amb l'interessantíssim duel entre Alonso i Hamilton amb els Ferrari, esquitxat per la sanció a l'escuderia McLaren per espionatge.

En la jornada d'entrenaments lliures de divendres els pilots rodaran més que en altres ocasions, ja que a més d'aprendre's el traçat, hauran de posar a punt els monoplaces per a la sessió de classificació de dissabte i per a la cursa de diumenge.

Alonso, confiat

Fernando Alonso ha assegurat que se sent amb més suport que mai i que només el preocupen les tres curses que falten per acabar la temporada i mirar de revalidar el títol de campió de F1. "Em fa molta gràcia tot el que s'ha dit sobre mi. No hi ha res més a dir. Sempre passa quan hi ha problemes i diferents opinions, i passen aquestes coses en aquest esport, amb tota la repercussió que té. Després, cadascú amb el que escriu o amb el que acusa, n'assumeix les conseqüències, ha manifestat el pilot asturià.

Sobre tota la polèmica generada per la milionària sanció a McLaren per espionatge a Ferrari, Alonso s'ha mostrat contundent: "Els culpables o no culpables són els culpables o no culpables. Si algú fa alguna cosa malament normalment el sancionen o el fan pagar per allò i ja està."

Massa nega que marxi de Ferrari

Un altre dels focus d'atenció és saber si hi haurà moviment a l'escuderia Ferrari. De moment, Felipe Massa ha descartat que pugui deixar l'equip italià al final de la present temporada. Les especulacions que el pilot italià podria acabar el 2008 assegut al volant d'un Toyota havien disparat els rumors sobre una possible arribada d'Alonso a Maranello. "Aquesta història que puc marxar a Toyota l'any que ve no és certa", ha comentat Massa.

Anar al contingut