Londres

El duc d'Edimburg fica la pota amb Obama

El duc Felip d'Edimburg, consort de la reina Isabel II i famós al Regne Unit per les seves pífies, ha tornat a protagonitzar una relliscada, ara, durant la seva primera trobada amb el president dels Estats Units, Barack Obama. El marit de la sobirana va bromejar davant Obama sobre els polítics amb els quals s'havia entrevistat el president nord-americà, equiparant britànics, russos, laboristes i conservadors.

Actualitzat
El duc Felip d'Edimburg va cometre un dels seus coneguts errors en obrir la boca davant dels Obama. Durant la primera trobada de la reina Isabel II amb el president dels Estats Units, Barack Obama, el consort de la sobirana va intervenir en la conversa i va començar comentant al matrimoni presidencial: "Segur que els deu costar mantenir-se desperts!" El duc d'Edimburg va al·ludir així al "jet lag" i a l'apretada agenda d'Obama, que va respondre que aquell mateix dia s'havia entrevistat a Londres amb el primer ministre, Gordon Brown, el líder de l'oposició, David Cameron, i també amb el president rus, Dmitri Medvédev.

"Ah! Així pot distingir els uns dels altres?", li va espetar aleshores el marit d'Isabell II, protagonitzant un comportament "vergonyós", segons el diari "The Independent", que ha publicat el relat de la trobada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut