ACB

El DKV Joventut tanca la temporada a casa amb una derrota contra el Caja Laboral (80-83)

Penúltima jornada de la fase regular de la Lliga ACB. La Penya no es jugava res davant del Caja Laboral de Vitòria, però es volia acomiadar de l'afició amb una victòria, després de la segona volta tan fluixa de l'equip. Ha estat un partit vistós, en què els verd-i-negres han millorat molt respecte als últims partits, però al final han acabat perdent per tres punts (80-83). Will McDonald (21 punts) ha tornat a ser el verd-i-negre més encertat en atac, mentre que els d'Ivanovic han confiat en la feina de Barac (18 punts).

Actualitzat
El DKV Joventut ha tancat la temporada a l'Olímpic amb una derrota, però una d'aquelles que no deixen l'aficionat del tot deprimit. Partit d'allò més vistós contra el Caja Laboral, l'equip que més anota de l'ACB. Els de Pepu, desinhibits, però agressius, han ofert jugades per a la galeria. Els bascos no sabien com frenar els verd-i-negres que han afrontat amb 10 punts d'avantatge l'últim quart. Els millors homes del Baskonia han aparegut al rescat d'Ivanovic. San Emeterio ha començat a demostrar perquè és candidat a MVP. Final obert i per gaudir.

Errades en els tirs lliures

Jelinek feia aixecar el públic dels seus seients amb triples al límit. I Teletovic responia amb els seus tirs llunyans. Els jugadors de la Penya han fallat els tirs lliures decisius i, quan n'han volgut errar un per buscar el rebot, Robinson ha regalat la bola al rival, en no tocar el cèrcol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut