El DKV Joventut s'imposa en el derbi i agreuja la crisi del Barça (81-73)

El DKV Joventut s'ha imposat en el derbi català al Winterthur FC Barcelona per 81-73 i ha agreujat la crisi de l'equip de Joan Montes. Els blaugranes han dominat els dos primers quarts i al descans han arribat amb un mínim avantatge de 4 punts en el marcador. Però en la represa, els homes d'Aíto García Reneses han pressionat en defensa i han bloquejat l'atac blaugrana, que només ha fet 27 punts en els últims dos quarts. Jamie Arnold, amb 25 punts, ha estat el màxim anotador del partit, mentre que per part blaugrana ha destacat Ilievski amb 18.

El Barça segueix en plena caiguda lliure i ha encaixat la tercera derrota consecutiva a la Lliga ACB contra un DKV Joventut que tampoc arribava al derbi en el seu millor moment. Els blaugranes han jugat un partit de més a menys i s'han vist superats pels verd-i-negres, que han aprofitat el factor pista per trencar la seva ratxa de tres derrotes. El partit ha estat molt igualat i no s'ha decidit fins a l'últim quart, en què el DKV Joventut s'ha acabat imposant gràcies a la seva agressiva defensa, que ha bloquejat l'atac blaugrana. L'equip de Joan Montes només ha anotat 27 punts després del descans i només Ilievski, màxim anotador del seu equip amb 18 punts, s'ha salvat del discret partit dels seus companys. Quan faltaven dos minuts per al final i amb els locals guanyant per només dos punts de diferència, els àrbitres han desqualificat Fucka per protestar reiteradament una falta assenyalada a Marc Gasol i ha ensorrat les possibilitats de victòria dels blaugranes, que ja no han tingut temps per evitar una nova desfeta. Per part dels verd-i-negres ha destacat el gran partit de Jamie Arnold, que amb 25 punts, ha estat un autèntic malson per a la defensa blaugrana, que ha tornat a trobar a faltar el lesionat Roberto Dueñas sota els taulers.