Copa del Rei

El DKV Joventut, primer semifinalista de la Copa en vèncer el Ricoh Manresa per 87-90

El DKV Joventut s'ha imposat al Ricoh Manresa en la pròrroga, en el primer partit de la Copa del Rei, per 87-90. Així, doncs, els d'Aíto són els primers semifinalistes del torneig. Tot i que els manresans s'han imposat en els tres primers quarts, s'han relaxat en els últims minuts de joc i han vist com els d'Aíto empataven el partit a 77. En la pròrroga s'ha decidit el partit a favor dels badalonins.

El Ricoh Manresa ho tenia tot de cara per aconseguir classificar-se per a les semifinals. Guanyava de 15 punts en el segon quart i sempre ha portat la iniciativa. Brow ha estat l'home destacat, màxim anotador del partit amb 17 punts, i ha dominat sota els taulers amb 15 rebots. Però en l'últim quart, el Joventut ha acabat anotant deu triples, quatre més que els manresans. Laviña ha tingut a les seves mans l'oportunitat de donar la victòria al seu equip, però ha entrat a cistella sense convicció, i no ha pogut impedir que el temps reglamentari acabés amb empat a 77. En la pròrroga hi havia dos equips completament diferents. El Ricoh Manresa acusava, encara més, la responsabilitat, i el Joventut estava convençut de la victòria. Aquestes ganes, les cistelles del jove Rudy Fernández i els triples increïbles de Digbee, han fet que l'equip badaloní sigui el primer semifinalista de la competició del KO.