Bàsquet

El DKV Joventut espera furgar en la ferida del CB Granada per mantenir-se a la zona alta de l'ACB

Aquest dissabte el DKV Joventut visita la pista del CB Granada amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que els permeti mantenir-se en els llocs de privilegi de l'ACB. Els verd-i-negres necessiten consolidar el seu joc d'una vegada per totes després de mostrar-se molt irregulars en els diferents partits disputats fins al moment. Aquest cop, a més, s'enfrontaran a un rival debilitat pels mals resultats aconseguits en les dues últimes jornades. Els andalusos vénen de perdre 102-65 contra el Gran Canària i hauran de fer front a l'ansietat per intentar superar els badalonins.

Actualitzat
El Granada de Trifón Poch és l'equip que aquest dissabte posa a prova la consistència del DKV Joventut. La Penya continua a la recerca d'una identitat i solidesa en el joc que deixi enrere els problemes vistos davant el Valladolid i el Barça. Davant els andalusos, doncs, els de Sito Alonso hauran d'oferir la seva cara més efectiva per tirar endavant un desplaçament aparentment fàcil ja que els catalans hi han guanyat en les sis últimes temporades.

Al seu davant tindran un CB Granada que basa la seva fortalesa en el joc interior de Richard Hendrix i Pablo Aguilar, de llarg els millors jugadors dels andalusos. La contundent derrota davant el Gran Canària pot passar factura als locals, que malgrat tot comptaran amb el suport del seu públic per intentar aprofitar les seves oportunitats davant l'irregular joc verd-i-negre. És per aquest motiu que Sito Alonso ha estat el primer a reclamar concentració als seus homes especialment durant els inicis de l'enfrontament. El partit començarà a les 19.00 hores.
Anar al contingut