El DKV Joventut encaixa una sorprenent derrota contra l'Alta Gestión Fuenlabrada (84-86)

El DKV Joventut ha encaixat una sorprenent derrota al Pavelló Olímpic de Badalona contra l'Alta Gestión Fuenlabrada per 84-86. Els verd-i-negres han arribat a tenir un màxim avantatge de 17 punts, però en l'últim quart els madrilenys han estat capaços de capgirar el marcador. Amb empat a 84 en el marcador, una cistella de Danny Strong a dos segons del final ha donat la victòria a l'equip visitant. El gran partit de Rudy Fernández, màxim anotador del matx, amb 32 punts, ha estat insuficient per als homes d'Aíto García Reneses.

El DKV Joventut ha perdut contra l'Alta Gestión Fuenlabrada un partit que tenia controlat des d'un bon començament. Els verd-i-negres han anat sempre per davant en el marcador i en el descans ja guanyaven per 43-28. Els homes d'Aíto García Reneses han tingut un màxim avantatge de 17 punts, però els madrilenys han reaccionat en l'últim quart i han estat capaços de capgirar el resultat. Rudy Fernández, màxim anotador del partit, amb 32 punts, s'ha quedat massa sol en atac i el seu equip s'ha ressentit. Els dos catalans del Fuenlabrada, Ferran López i Francesc Solana, han encapçalat la reacció del seu equip, que s'ha completat a dos segons del final. Amb empat a 84, Danny Strong ha anotat una cistella decisiva. La Penya ha encaixat la tercera derrota de la temporada i la segona de manera consecutiva. El nord-amercià Andre Turner, que tornava a jugar a Badalona després de set anys, ha tingut una discreta actuació, amb 7 punts.