Bàsquet

El DKV Joventut elimina el Gran Canària i jugarà la semifinal després de nou anys

El DKV Joventut ha anat per la via ràpida i ha eliminat el Gran Canària Grupo Dunas en els quarts de final del "play-off" de la Lliga ACB per 3-0. Els verd-i-negres van superar els insulars 81-76 en un tercer partit poc vistós, però emocionant en la recta final, en què Bennett va estar decisiu. Amb aquest resultat la Penya s'ha classificat nou anys després per jugar la semifinal de l'ACB. L'Akasvayu, per la seva part, va perdre el tercer partit dels quarts de final contra el Tau (93-84) i torna a posar-se amb desavantatge en la sèrie (2-1).

Actualitzat

Els gironins hauran de salvar el primer "matx-ball" aquest diumenge a Fontajau, ja que en cas de derrota serien eliminats.

Unicaja-DKV, a semifinals

El DKV Joventut tornarà a jugar unes semifinals del "play-off" de la Lliga ACB nou anys després de l'últim cop. En aquesta ocasió ho farà contra l'Unicaja de Màlaga, que ha eliminat l'Estudiantes amb un contundent 3-0. Aquest dijous a la nit de poc han servit els 28 punts del pivot de l'equip madrileny McDonald, ja que el seu equip va perdre per cinc punts de marge, 85-80.

D'aquesta manera els dos equips podran preparar la sèrie amb temps. A la Lliga regular els verd-i-negres van superar els malaguenys a Badalona (97-87), però van perdre l'últim partit al Martín Carpena amb contundència (81-64).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut