El DKV Joventut derrota el Fórum Valladolid, però el Ricoh perd contra l'Estudiantes

Després de tres victòries seguides, el Ricoh Manresa ha caigut a la pista de l'Estudiantes. Els d'Óscar Quintana han perdut per 83 a 75, tot i que han tingut opcions de victòria fins als últims dos minuts. Una derrota que fa mal, però que queda atenuada per la victòria del DKV Joventut contra un rival directe dels manresans, el Fórum Valladolid. La Penya ha guanyat per 79-89, en un partit que no s'ha trencat fins al darrer quart. Àlex Mumbrú, Lubos Barton i Rudy Fernández amb 20, 18 i 17 punts, respectivament, han estat decisius.

El Ricoh Manresa ha trencat la ratxa victoriosa a la pista de l'Estudiantes, després de caure en un partit que fins als darrers minuts ha estat molt igualat. Tot i que els locals han començat molt forts i s'han situat amb un 10-1 al marcador, els manresans han reduït distàncies fins a igualar (17-17) i acabar el primer quart perdent només de dos punts. La igualtat sobre el parquet s'ha repetit en el segon quart i els dos equips han marxat al descans amb un 43-43 de resultat. En la represa, el Ricoh ha aconseguit posar-se per davant en el marcador al final del tercer quart (61-64). L'equilibri, però, ha tornat (69-69). A partir d'aquí, l'Estudiantes ha mostrat més agressivitat i ha trencat el partit amb un parcial de 10-0 (79-69) que els bagencs ja no han pogut recuperar. La Penya guanya a Valladolid A la pista de Valladolid, el Fórum i la Penya també han protagonitzat un partit molt disputat que tampoc no s'ha decidit fins al darrer quart. Els dos primers períodes la igualtat al marcador ha estat la tònica (27-28 i 49-51), una situació que també s'ha repetit en el tercer quart, que ha acabat amb un 61-64. A partir d'aquí, la Penya ha estat més encertada en els llançaments i ha anotat un parcial de 10-0 i els badalonins s'han posat 13 punts per davant en el marcador. El Fórum no s'ha donat per vençut i ha respost amb un 9-0, que escurçava distàncies i donava emoció al partit (76-80). Tot i això, les cistelles de Mumbrú, Barton i Fernández han permès que la victòria se n'anés cap a Badalona.