Actualitat blanc-i-blava

El director tècnic de l'Espanyol viatjarà a Holanda la setmana que ve per fitxar Landzaat

El director tècnic de l'Espanyol, Paco Herrera, ha explicat que a principis de la setmana que ve viatjarà a Holanda per tancar la incorporació de l'holandès Denny Lanzaat. En aquest sentit, Herrera també ha dit que la setmana vinent el club anunciarà la contractació d'un lateral i que, com a màxim fins dijous, esperen la resposta sobre la renovació que han ofert al porter Carlos Kameni. Pel que fa al descartat Jofre, el director tècnic blanc-i-blau ha declarat que aviat solucionaran el seu futur.

Actualitzat

L'Espanyol marxarà diumenge cap a Peralada per fer l'estage de pretemporada, com és habitual en els últims anys. Moha serà l'única incorporació blanc-i-blava que estarà entre els jugadors que aniran a aquest poble de l'Alt Empordà, segons ha confirmat el mateix Paco Herrera.

Els candidats que sonen com a possibles incorporacions per cobrir la zona del lateral són Julio Arca (Sunderland anglès) i José Antonio Castro (Amèrica de Mèxic) són els que tenen més opcions per fitxar, tot i que no es descarten alternatives.

Anar al contingut