Tarragona

El director general dels Mossos, Albert Batlle, compareixerà al Parlament per l'assassinat a Sant Feliu de Llobregat

Els fets van passar pocs dies després que els superiors de l'home li reclamessin que tornés l'arma reglamentària en portar més de trenta dies de baixa mèdica

RedaccióActualitzat
El director general dels Mossos, Albert Batlle, compareixerà al Parlament per donar explicacions de la mort d'una dona en mans de la seva exparella, que era agent del cos.

Els fets van passar pocs dies després que els superiors de l'home li reclamessin que tornés l'arma reglamentària en portar més de trenta dies de baixa mèdica, com diu el protocol. El termini acabava el 30 de març.

Interior estudia ara com fer més efectiu el compliment dels protocols. Batlle ha explicat des de Tarragona, on participava en el Dia de les Esquadres, que el cos treballa en una proposta per prevenir casos com de Sant Feliu de Llobregat.

"Està clar que en determinades professions de risc els mecanisme de control de baixes mèdiques haurien d'estar garantits legalment. Els serveis mèdics del cos estan treballant en una proposta que haurem de tractar amb les autoritats sanitàries per tal de poder tenir accés a elements de coneixement que puguin prevenir situacions com les que malauradament s'han produït."


L'agent estava de baixa per depressió i va matar la seva exparella amb l'arma reglamentària. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut