Tarragona

El director general de Turisme descarta que el Saloufest s'instal·li en cap altra població

La promotora s'ha plantejat dur-lo a Lloret, però l'ajuntament ho ha rebutjat

RedaccióActualitzat

El director general de Turisme ha descartat que el Saloufest s'instal·li en qualsevol altre municipi de Catalunya després de deixar el municipi de la Costa Daurada. En declaracions al "Catalunya al dia Tarragona", de Catalunya Informació, Octavi Bono ha remarcat que aquest no és el tipus de turisme pel qual vol apostar el territori. 

"És una operació, que, sumat i restat, no aporta. El ressò que genera, més enllà de la seva diversió, el situa en una imatge que no és la que vols tenir."

El Saloufest ja no es tornarà a fer a Salou després de portar-hi 100.000 turistes durant els 16 anys que s'ha fet. L'empresa que portava estudiants anglesos ha decidit cancel·lar l'oferta per la pressió dels ajuntaments i la Generalitat contra aquest polèmic esdeveniment.

A Lloret, tampoc

La promotora s'ha plantejat traslladar el festival a Lloret de Mar, però el sector tampoc s'hi ha mostrat disposat. L'Ajuntament de Lloret assegura que no donaran cobertura a activitats de l'estil del Saloufest.

L'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha confirmat que s'han reunit amb els organitzadors, que volien traslladar la festa a la població. Des del consistori els han donat un "no" rotund perquè aquest tipus de turisme no interessa al municipi.

Des de l'organització del Saloufest s'estan oferint altres esdeveniments similars, com l'Sportvest, que anuncien per a l'abril del 2017 a Lloret de Mar i que podria reunir 10.000 estudiants universitaris britànics. L'alcalde precisa que aquest esdeveniment no està tancat i que en cap cas tindria aquestes dimensions

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut