Ciclisme

El diari "Le Monde" acusa Óscar Pereiro de donar positiu en el Tour de França del 2006

Des de la premsa francesa continuen buscant les pessigolles a l'esport espanyol, i al ciclisme en particular. El diari "Le Monde", que ja va implicar en l'"operació Port" diversos clubs espanyols de futbol, explica ara que Óscar Pereiro va donar positiu dues vegades en el Tour 2006 i que l'agència francesa contra el dopatge no va rebre cap permís que l'autoritzés.

Actualitzat

"Le Monde" torna a la càrrega amb les acusacions de dopatge. Després de les polèmiques inculpacions contra el Barcelona i altres equip de Primera Divisió, ha arribat el torn del ciclista Óscar Pereiro. El rotatiu francès obre el seu web acusant el gallec d'haver donat positiu per salbutamol en un control antidopatge en dues etapes del Tour de França. La notícia té parany.

La Unió Ciclista Internacional, després de rebre un informe mèdic, havia permès al ciclista de l'Illes Balears prendre aquest medicament contra l'asma. No obstant això, l'agència francesa de la lluita contra el dopatge assegura que no ha rebut cap informe mèdic, tot i demanar-lo tres cops, i per tant considera el control com a positiu.

Així, mentre que l'UCI assegura que no hi ha positiu, l'agència francesa contra el dopatge mira cap a una altra banda i acusa el ciclista gallec. Dijous que ve, l'organisme francès es reunirà per decidir què fa amb el "cas Pereiro", que podria perdre el segon lloc del Tour i la possibilitat de córrer la pròxima edició.

Anar al contingut