Fórmula 1

El diari alemany "Bild" assegura que Schumacher anunciarà la seva retirada diumenge

El set vegades campió del món de Fórmula 1, l'alemany Michael Schumacher, anunciarà diumenge vinent la seva retirada definitiva de la competició al final d'aquesta temporada, coincidint amb la seva carrera número 250 en la competició reina de l'automobilisme. Així ho assegura en la seva edició d'avui el diari sensacionalista alemany "Bild", que revela també les raons que han fet decidir al pilot de l'escuderia Ferrari finalitzar la seva carrera professional després de quinze anys als circuits de la Fórmula 1.

Actualitzat

Sota el títol "Schumi acaba (la seva carrera)", el rotatiu de més tiratge d'Europa assegura que Schumacher, de 37 anys, comunicarà públicament a Monza, aquest diumenge, la seva decisió de finalitzar la seva carrera professional després de la participació en les proves de Xangai, Suzuka i São Paulo. L'anunci tindrà lloc durant la roda de premsa després de la carrera al circuit italià, si Schumacher es classifica entre els tres primers.

Afegix que, entre els motius de la seva retirada, hi ha el fet que ningú pot garantir-li que el 2007 podrà lluitar pel títol, cosa que suposaria un final poc digne en la seva carrera professional. A més, tindria com a company d'equip el finlandès Kimmi Raikkonen, que no es conformarà de ser el segon, i Ross Brawn, el seu tècnic preferit, abandonarà l'equip i no estarà en les seves files la temporada vinent.

El diari comenta també que Ferrari ha comprovat a Istanbul que Massa, fins ara segon pilot de l'escuderia, també és un guanyador, i això possibilita l'inici d'una nova era.

Anar al contingut