Salou

El detingut per retenir una dona a Salou i la víctima no eren parella

El principal sospitós tenia preparat un amagatall per si venia la policia i la víctima va poder comunicar-se pel mòbil amb uns amics que van avisar a la policia

RedaccióActualitzat

La retenció d'una dona en un pis de Salou continua plena d'incògnites. A hores d'ara encara no se sap la relació que tenien el detingut, que va sortir de la presó fa uns mesos, i la víctima. El que sí que s'ha confirmat és que no eren parella ni tenien cap relació sentimental.

La jove que va estar retinguda en un edifici del número 56 del carrer Barcelona de Salou va poder fer una trucada a uns amics d'Arenys de Mar. Els amics ràpidament es van personar a una comissaria dels Mossos i des d'allí es van coordinar amb els agents de Salou. Al pis, un sisè, hi havia tres homes. La policia en tot moment va saber què passava a dins perquè la víctima, tot i estar retinguda va mantenir el contacte amb els amics, segons ha explicat Eduard Guillot, sergent subcap de la comissaria dels Mossos a Salou.

"Les dues persones que es van personar a la comissaria d'Arenys de Mar anaven narrant el que passava, ja que aquesta persona anava intercomunicant quan podia el que passava a l'interior, fins i tot va parlar d'una arma de foc que hi podia haver a l'interior, explicar qui la retenia i donar els noms".

Quan van alliberar la dona, però, no van localitzar cap arma.

Els fets van passar al centre de Salou en una zona molt concorreguda i amb moltes botigues. Els Mossos d'Esquadra van preparar un dispositiu amb agents no uniformats per no aixecar sospites. Van poder detenir un dels tres homes quan sortia de l'edifici.

Els veïns van poder gravar el moment. I quan van entrar dins al pis es van trobar la víctima amb un atac d'ansietat.

 

El principal sospitós tenia preparat un amagatall per si venia la policia

El principal sospitós, de 28 anys, es va amagar en una mena de zulo, dins el capçal del llit d'una habitació petita. Ara continua en dependències policials acusat de detenció il·legal i d'agressió sexual. S'espera que en les pròximes hores passi a disposició judicial.

A la policia li consten deu antecedents policials i hauria estat a la presó per robatori, d'on va sortir fa uns mesos.

Els Mossos han deixat en llibertat els altres dos homes mentre els Mossos investiguen quina relació hi ha entre el detingut i la víctima, que no eren parella.

Es parla de "retenció" i no "segrest" perquè, en principi, sembla que no hi ha un motiu econòmic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut