Barcelona

El despatx d'Artur Mas, a l'abast de tots els usuaris de Google Street View

El Palau de la Generalitat és la primera seu governamental del sud d'Europa que rep la visita de les càmeres de Google Street View

RedaccióActualitzat

Els usuaris de Google Street View estan acostumats a fer servir aquesta eina per orientar-se i, també, per tafanejar indrets on els és difícil anar-hi. Ara, aquests usuaris amb ganes de ficar el nas a llocs que normalment els estan vetats estan de sort.

L'olfacte mediàtic dels responsables de Google ha portat les seves càmeres fins a alguns dels més escenaris on es prenen decisions que afecten tot el món com la Casa Blanca, i ara també el palau de la Generalitat.

La visita virtual a la seu del govern català permetrà accedir a zones que normalment no estan obertes al públic, com el Saló Verge de Montserrat, on hi ha el despatx del president.

Tot i que no s'arriba fins al despatx que ocupa Barack Obama, es pot visitar la Casa Blanca fins als despatxos adjacents al del president nord americà.

L'Street View del palau s'emmarca dins del projecte "Catalonia highlights", que permet fer visites virtuals als principals punts d'interès cultural, artístic o paisatgístic del país. Ara ja hi ha disponibles, per exemple, monuments emblemàtics com la cartoixa d'Escaladei, la Seu Vella de Lleida o el castell de Cardona.

El palau de la Generalitat és la primera seu governamental del sud d'Europa que es pot visitar amb aquesta tecnologia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut