El tren accidentat, a la imatge, feia el trajecte entre Varsòvia i Katowice. (Foto: EFE)
El tren accidentat, a la imatge, feia el trajecte entre Varsòvia i Katowice. (Foto: EFE)
Varsòvia

El descarrilament d'un tren deixa almenys quatre morts i una trentena de ferits al sud de Polònia

Un mínim de 4 persones han mort i 30 més han resultat ferides en descarrilar un tren a Polònia. L'accident del ferrocarril, que feia el trajecte que uneix les ciutats de Varsòvia i Katowice, s'ha produït a primera hora de la tarda d'aquest divendres a l'altura de la localitat de Baby, al sud del país. En el moment del succés, 280 passatgers viatjaven al tren Intercity.

Actualitzat
El canal de televisió polonès TVN24 ha estat qui ha informat dels fets. El mitjà ha detallat que tots els quatre vagons que formaven el tren han descarrilat i que tant la locomotora com el primer vagó han quedat completament destrossats.

Pel que fa a la capacitat, tots els vagons anaven plens de viatgers que es desplaçaven de vacances, coincidint amb l'inici del cap de setmana de mitjans d'agost.

Equips sanitaris es troben als voltants del lloc de l'accident per atendre els ferits, mentre es procedeix a l'evacuació en helicòpter dels afectats de més gravetat. Un centre escolar proper està sent utilitzat per part dels equips de primers auxilis per atendre els ferits.


Anar al contingut