El Deportivo s'imposa per 1-0 al Juventus, amb gol d'Albert Luque

El Deportivo s'ha imposat per la mínima a la Juve de Marcello Lippi, en partit corresponent a la fase d'anada dels vuitens de final. L'autor de l'únic gol, que ha arribat en el minut 38 del partit, ha estat l'home polèmic d'aquesta setmana, el català Albert Luque. Després de les seves disputes amb Irureta, el davanter ha aconseguit un gol important per al conjunt gallec. Recordem que l'any passat van ser precisament els italians els que van eliminar l'equip gallec de la competició. En els altres partits disputats, la Reial Societat ha perdut per 0-1 amb l'Olympique de Lió, el Porto s'ha imposat al Manchester United per 2-1, i el Chelsea ha guanyat al camp de l'Stuttgart, per 0-1.

El Deportivo anirà, d'aquí a dues setmanes, a Itàlia amb avantatge sobre el Juventus, gràcies a la victòria per la mínima aconseguida a Riazor. En una primera part pletòrica, especialment de Valerón, els gallecs han disposat de clares ocasions per marcar. A banda del gol, la millor l'ha tinguda Diego Tristán, però no ha estat la nit del davanter andalús. En l'única aproximació del Juventus amb perill abans del descans, Del Piero ha tingut el gol als peus, però Molina ha sabut reaccionar a temps. En el minut 38 ha arribat l'únic gol del partit. Luque aprofita un mal rebuig de Thuram per superar Buffon i fer l'1-0 amb un xut creuat. Ha estat el premi a la insistència dels gallecs. El Deportivo ha afluixat en la segona part. Tot i això, Víctor podria haver fet el segon en una jugada, però ha xutat molt malament. A partir d'aquí, les millors oportunitats han estat per al Juventus. Legrottaglie ha tingut l'empat en una rematada de cap, i en la següent jugada, ha estat Micoli el que ha pogut marcar. Abans del final, Del Piero ha fallat tot sol dins de l'àrea. No hi ha hagut temps per a res més. El Dépor ha guanyat i anirà a Itàlia sense haver encaixat cap gol.