El Deportivo s'acomiada de la Champions encaixant una golejada del Mònaco

Com el València, el Deportivo ha hagut d'abandonar la present edició de la Lliga de Campions en la primera fase, i de mala manera. L'equip gallec ha encaixat contra el Mònaco de Javier Saviola una golejada històrica (0-5), amb gols de Chevantón, Givet, del mateix Saviola, Maicon i Adebayor. De fet, plovia sobre mullat a Riazor, perquè el Deportivo ha culminat una trajectòria pobríssima: dos punts, cap gol a favor i nou en contra en sis partits. A més, el Mònaco ja li havia fet vuit gols la temporada passada.

Comiat per oblidar del Deportivo, que ha aconseguit el trist honor de ser l'únic equip de la història de la Lliga de Campions que no ha marcat cap gol en una primera fase. El Mònaco ha passat per sobre dels homes d'Irureta i en el minut 20 ja s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Chevantón, que ha aprofitat una excel·lent passada de Saviola per superar Munúa. El Dépor ha tingut un parell d'ocasions per empatar, com un llançament de falta que ha rebutjat la defensa, o una rematada de cap de Pandiani, que Roma ha parat sense gaires problemes. Els del Principat han sentenciat en només tres minuts. En el 36, Givet ha fet el segon gol a la sortida d'un córner. I, en el 39, Saviola guanya per velocitat Pablo Amo i supera Munúa en l'u contra u. L'exblaugrana ha fet un partit molt complet. El Dépor ha tingut la primera ocasió de la segona part, però Pandiani s'ha trobat amb la mà del porter del Mònaco. En la primera aproximació dels monegascos en la represa ha arribat el quart gol. Maicon aprofita la passivitat de la defensa gallega per engrandir la ferida dels deportivistes. El festival dels del principat ha acabat amb un cinquè gol. Chevantón cedeix a Adebayor, que marca a porteria buida. En l'últim minut, el mateix Adebayor hauria pogut fer el sisè, però ha fallat increïblement a porteria buida.