El Dépor remunta un gol inicial del Lens gràcies a 3 gols en una sensacional segona part

El Dépor va remuntar un partit que perdia des dels primers minuts apel·lant a l'èpica i a una fe cega en les seves possibilitats. Moreira va avançar el Lens en el minut 9 de partit. El Deportivo es va llançar a l'atac i, després de desaprofitar una infinitat d'ocasions clares, Makaay va empatar i Capdevila va aprofitar una assistència perfecta de l'holandès per avançar els gallecs. César va acabar d'arrodonir el marcador de cap. En l'altre partit del grup, el Milan va guanyar a Munic i deixa el Bayern últim de grup, amb 1 punt.

Una jugada de tiralínies la va finalitzar Moreiras abans d'arribar als primers 10 minuts del partit per avançar el Lens en el marcador. Una bona galleda d'aigua freda per a un Dépor que es plantejava netejar la pèssima imatge que va oferir contra el Bayern de Munic en l'anterior partit de Lliga de Campions i primer sense Valerón. La connexió entre Makaay i Tristán la va aprofitar el davanter holandès amb una espectacular rematada sense deixar caure la pilota, que va acabar al fons de la porteria del Lens. Diego Tristán va fallar una ocasió claríssima amb el porter a terra, i, sense defenses, va enviar la pilota als núvols, a un metre de la porteria. El gol ja es cantava a Riazor quan una rematada de Makaay la va treure el defensa Sonn, estirant-se sobre la línia de porteria. El davanter de la selecció holandesa va donar una lliçó de visió de joc posant una pilota perquè el català Capdevila, que arribava des del darrere, empatés el partit amb una rematada inapel·lable. El gol de la tranquil·litat el va fer el defensa César, de cap, a la sortida d'un córner. L'altre partit del grup va acabar amb un resultat sorprenent i positiu per als gallecs. El Milan va guanyar a Munic per 0 a 2, amb dos gols del davanter més en forma d'Europa en aquests moments, Pippo Inzagui. El Bayern queda últim de grup, amb un punt, empatat amb el Lens.