El Dépor goleja el Buducnost i l'Athletic perd de forma sorprenent contra l'Ecomax Cluj

Cara i creu per als dos representants de la Lliga espanyola en el seu debut a la Copa Intertoto. D'una banda, el Dépor va superar amb comoditat el Buducnost. Els gallecs van encarrilar la seva eliminatòria contra els serbis després de guanyar per 3-0. En el minut 5, Xisco va marcar el primer gol, tot i que es va haver d'esperar a la segona part per veure els gols de Sergio, en el 72, i el d'Héctor, a tres minuts del final. Victòria del Dépor i derrota per 1-0 de l'Athletic de Bilbao. Els bascos van decebre al camp de l'Ecomax Cluj romanès i hauran de remuntar en el partit de tornada a San Mamés.

El nou entrenador de l'Athletic, José Luis Mendilíbar, va debutar amb una derrota. Davant l'Ecomax Cluj, els pocs jugadors del primer equip i la resta del filial no van tenir una bona actuació i en la primera part només van crear perill en una rematada de Julen Guerrero. En el minut 36, una centrada de Panin la va aprofitar Tilinca de cap per batre Lafuente. En el minut 75, l'àrbitre va castigar amb penal una entrada de Milosevic a De Paula dins de l'àrea. Javi González la va llançar molt malament i el porter Turcas no va tenir cap problema per desviar la pilota, així com aturar el posterior xut de De Paula. A partir d'aquest moment, l'Athletic va acusar que només fa sis dies que va començar els entrenaments i encara va tenir sort de perdre per només un gol ja que primer Oncina i després Tilinca van desaprofitar dues clares ocasions per augmentar la diferència.