El Dépor fa el miracle i es classifica per a les semifinals en vèncer el Milan per 4-0

Jabo Irureta haurà de fer el Camí de Santiago de genolls, si és un home de paraula. L'entrenador del Deportivo ho va prometre -un dia abans del partit- si el seu equip eliminava el Milan, i així ha estat. El Deportivo s'ha imposat al Milan per un contundent 4-0, en un partit excepcional dels gallecs. Així doncs, continuen les sorpreses en la màxima competició europea. L'actual campió, el Milan, ha caigut en una eliminatòria en què partia amb un 4-1 a favor. Els golejadors han estat Pandiani, Valerón, Luque i Fran. Aquesta semifinal, la completa el Porto de Mourinho, que ha empatat al camp de l'Olympique de Lió per 2-2. Els portuguesos s'havien imposat per 2-0 en el partit d'anada.

El Dépor ha volgut deixar clar ràpidament que, d'entrada, i, malgrat el 4-1 de l'anada, no havia llançat la tovallola abans d'hora. En el minut 5, Pandiani ja ha fet el primer gol i ha situat l'esperança a les graderies plenes a vessar de Riazor. Els d'Irureta han sabut jugar sense presses i en tot moment han tingut controlat el vigent campió d'Europa. La recta final de la primera meitat ha estat trepidant. Valerón ha fet el segon amb un cop de cap aprofitant una errada del porter Dida i, just abans del descans, el català Albert Luque situava el 3-0 amb un xut sensacional, que en aquell moment ja classificava els gallecs. Després d'una primera part humiliant, el Milan ha decebut encara més en el segon temps. S'han vist absolutament superats pels gallecs, que encara han fet un quart gol en un xut de Fran que ha fregat Cafú. Tan sols amb aquest marcador d'escàndol, els "rossoneri" s'han despertat, però, en l'única ocasió que han generat, Molina ha respost amb una excel·lent intervenció el xut de Rui Costa. El Dépor jugarà per primera vegada en la seva història les semifinals de la Lliga de Campions i tindrà una oportunitat única per intentar proclamar-se campió d'Europa.