El Departament d'Agricultura realitza cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Amposta (ACN).- El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural executa, durant aquest mes de febrer, cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre. L'objectiu és reduir l'acumulació de biomassa i matèria orgànica en ambients humits, fet que actualment compromet el moviment de la fauna que hi habita. Aquest tipus d'accions es duen a terme anualment, i per al 2014 s'han definit 7 unitats d'actuació que inclouen 87,8 hectàrees. Les feines les executa personal del Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (GEPIF) i del Cos d'Agents Rurals, amb la direcció i coordinació del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals i els tècnics del Parc Natural.
El Departament d'Agricultura realitza cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre

El Departament d'Agricultura realitza cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Amposta (ACN).- El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural executa, durant aquest mes de febrer, cremes controlades al Parc Natural del Delta de l'Ebre. L'objectiu és reduir l'acumulació de biomassa i matèria orgànica en ambients humits, fet que actualment compromet el moviment de la fauna que hi habita. Aquest tipus d'accions es duen a terme anualment, i per al 2014 s'han definit 7 unitats d'actuació que inclouen 87,8 hectàrees. Les feines les executa personal del Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (GEPIF) i del Cos d'Agents Rurals, amb la direcció i coordinació del Servei de Prevenció d'Incendis Forestals i els tècnics del Parc Natural.