El Departament d'Agricultura destina 144.000 euros per a la transformació de fruita d'estiu en suc

Barcelona (ACN).- El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural col·labora, per cinquè any consecutiu, en el finançament del projecte endegat per la Fundació Privada Banc dels Aliments de Barcelona, que té com a objectiu la transformació en sucs naturals de fruita fresca retirada del mercat per les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses de Catalunya. Durant els mesos de juliol i agost està previst retirar del mercat unes 565 tones de préssec i nectarina amb l'objectiu d'obtenir uns 400.000 litres de suc que es distribuiran als beneficiaris a través del bancs dels aliments.
El Departament d'Agricultura destina 144.000 euros per a la transformació de fruita d'estiu en suc

El Departament d'Agricultura destina 144.000 euros per a la transformació de fruita d'estiu en suc

Barcelona (ACN).- El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural col·labora, per cinquè any consecutiu, en el finançament del projecte endegat per la Fundació Privada Banc dels Aliments de Barcelona, que té com a objectiu la transformació en sucs naturals de fruita fresca retirada del mercat per les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses de Catalunya. Durant els mesos de juliol i agost està previst retirar del mercat unes 565 tones de préssec i nectarina amb l'objectiu d'obtenir uns 400.000 litres de suc que es distribuiran als beneficiaris a través del bancs dels aliments.