Actualitat blanc-i-blava

El debut de Jordi Cruyff no porta sort a l'Espanyol

L'Espanyol ha perdut per 2 gols a 1 el primer dels dos partits amistosos que jugarà a Portugal. Després d'una primera part molt ensopida, on pràcticament no hi ha hagut ocasions de gol, els blancs-i-blaus han aprofitat un penal per situar-se al davant en el marcador. També de penal, l'Os Belenenses han igualat el resultat a un gol i en la recta final del partit han aconseguit el 2 a 1 defeinitiu. El més destacat del partit, el debut de Jordi Cruyff en la segona meitat.

L'Espanyol de Javier Clemente ha perdut per 2 a 1 contra el Os Belenenses, el primer test important de la pretemporada. Un partit que ha estat marcat per la polèmica actuació del col·legiat, que ha expulsat dos jugadors blanc-i-blaus. En el minut 15 de la segona part, Jordi Cruyff ha debutat amb la samarreta espanyolista i, poc després, l'Espanyol s'ha avançat en el marcador gràcies a un penal transformat per Raúl Tamudo. L'equip de Clemente hauria pogut sentenciar el partit, però el pal ha impedit que marqués Òscar. A partir d'aquí, les decisions de l'àrbitre han perjudicat els interessos de l'Espanyol. Primer Bastía ha estat expulsat de manera molt rigorosa; després, el col·legiat s'ha inventat un penal a favor dels portuguesos, ja que Lopo havia tocat la pilota. Neca ha transformat la pena màxima i ha aconseguit l'empat a un, una igualtat que l'Os Belenenses ha trencat només tres minuts després per mitjà de Antchouet. En els últims instants, per un cop de colze, Òscar ha vist també la targeta vermella.