Barcelona

El debat parlamentari sobre la ILC antitaurina s'ha seguit a Twitter

El debat sobre la tramitació de la iniciativa legislativa popular per prohibir les corrides de toros ha estat seguit a temps real a Twitter, com ha passat en força debats parlamentaris, sobretot si afecten matèries d'interès popular. En aquesta ocasió s'han fet servir les etiquetes #torossiono i #toros.

Actualitzat
Diverses persones que acostumen a participar en els debats paral·lels que tenen lloc en aquest espai on els missatges no poden tenir més de 140 caràcters, hi han dit avui la seva, fins i tot alguns diputats que acostumen a fer servir Twitter per aportar el seu punt de vista sobre el que succeeix a la seu parlamentària i per debatre amb altres usuaris.

Com que una de les funcions de les xarxes socials és posar en contacte persones i facilitar la transmissió d'idees, a la xarxa Facebook hi ha des de fa temps grups a favor i en contra de la prohibició, els quals demostren que el debat social és més o menys viu.

En contra de les corrides

Plataforma en contra de les corrides de toros a Catalunya

Antitaurí

A mi si me gustan los toros

Soy de Barcelona y me gustan los toros

Al costat dels grups que s'oposen a les corrides també n'hi ha que semblen traspassar una ratlla, com un grup a favor que els toreros siguin ferits pels braus, i d'altres que es fixen en detalls, com el grup que vol protestar perquè al nou joc del Monopoly hi ha la fitxa que representa un torero.
Anar al contingut