Barça

El debat amb els candidats a la presidència del FC Barcelona, el 14 de juliol, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio emetran, el 14 de juliol a les 21.55, en directe i de manera simultània, un debat amb els candidats

Actualitzat

El proper 18 de juliol hi ha eleccions al FC Barcelona, i els socis hauran d'elegir el nou president de l'entitat. Aquest migdia, totes les candidatures que dissabte van presentar les firmes per optar a la presidència del FC Barcelona han confirmat  que participaran en el debat que faran TV3 i Catalunya Ràdio el dimarts 14 de juliol, des del plató que la televisió pública instal·larà al Camp Nou, i des d'on també es farà la programació especial sobre les eleccions el dissabte 18 de juliol.

El debat, que s'emetrà simultàniament per TV3 i Catalunya Ràdio, el moderarà Bernat Soler i començarà després del "TN vespre", a les 21.55.

Paral·lelament, tots els candidats seran entrevistats a TV3, Catalunya Ràdio i Esport3 a partir de dijous, data d'inici de la campanya. Josep Maria Bartomeu, el mateix dijous, i Joan Laporta, l'endemà, divendres, començaran les entrevistes al programa "Els matins" amb Helena Garcia Melero, cap a les 11.00.  Al vespre, l'"Esport Club" d'Esport3 també farà la seva ronda de converses amb els candidats, començant dijous amb Toni Freixa i divendres amb Agustí Benedito. A més, tots els candidats, coincidint amb la seva presència als estudis de TV3, intervindran al "TN vespre".

Programació especial a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio farà una programació especial el dimarts 14 de juliol, amb motiu del debat electoral. A partir de les 20.00, i des del Camp Nou, Eudald Serra explicarà com viuen els candidats les hores prèvies i la seva arribada a l'estadi. A partir de les 21.55 es podrà seguir el debat íntegrament, i quan s'acabi, "El club de la mitjanit", amb Pere Escobar, l'analitzarà amb diferents convidats.

Les entrevistes als possibles presidents blaugranes es faran a "El club de la mitjanit" amb Pere Escobar.

Seguiment especial a TV3.cat i Esport3.cat

Han preparat un seguiment especial, amb tots els vídeos i els àudios de la campanya i material propi del reportatge que emetrà Esport3, "E15: un dia en campanya". Tota la informació relacionada amb la campanya es podrà trobar a l'Especial del portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Anar al contingut