El DAR creu que la millora de la confiança del sector agroalimentari permet parlar ja de 'brots verds'

Barcelona (ACN).- El secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, ha dit que la millora de l'índex de confiança del sector agroalimentari a Catalunya en un 2,3% permet parlar de l'existència de 'brots verds'. Aquesta millora, però haurà de ser confirmada en els successius baròmetres, ja que el nivell de confiança del sector encara està lluny del que es va registrar l'any passat. Gran part de la millora és deguda a les millors perspectives dels consumidors, que s'han vist afavorits per l'abaratiment de la cistella de la compra i la millora de la seguretat alimentària, ha dit Castella.
El DAR creu que la millora de la confiança del sector agroalimentari permet parlar ja de 'brots verds'

El DAR creu que la millora de la confiança del sector agroalimentari permet parlar ja de 'brots verds'

Barcelona (ACN).- El secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, ha dit que la millora de l'índex de confiança del sector agroalimentari a Catalunya en un 2,3% permet parlar de l'existència de 'brots verds'. Aquesta millora, però haurà de ser confirmada en els successius baròmetres, ja que el nivell de confiança del sector encara està lluny del que es va registrar l'any passat. Gran part de la millora és deguda a les millors perspectives dels consumidors, que s'han vist afavorits per l'abaratiment de la cistella de la compra i la millora de la seguretat alimentària, ha dit Castella.