El cuiner Nandu Jubany apadrina la 2a edició de la SetmanaBio

Barcelona (ACN).- El cuiner Nandu Jubany apadrina la segona edició de la Setmana Bio, que se celebrarà arreu de Catalunya entre 30 de maig i el 8 de juny. La iniciativa, que impulsa el Departament d'Agricultura, compta amb més de 190 activitats, com xerrades, tastos de productes, activitats infantils i menús especials a restaurants, entre d'altres. L'objectiu de la iniciativa és agrupar diverses actuacions amb la finalitat de promoure i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques i promocionar-les. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha explicat que la intenció, a mig termini, és formar un projecte interregional de Setmana Bio entre Catalunya i el Llenguadoc-Rosselló i Emilia Romagna, a Itàlia.
El cuiner Nandu Jubany apadrina la 2a edició de la SetmanaBio

El cuiner Nandu Jubany apadrina la 2a edició de la SetmanaBio

Barcelona (ACN).- El cuiner Nandu Jubany apadrina la segona edició de la Setmana Bio, que se celebrarà arreu de Catalunya entre 30 de maig i el 8 de juny. La iniciativa, que impulsa el Departament d'Agricultura, compta amb més de 190 activitats, com xerrades, tastos de productes, activitats infantils i menús especials a restaurants, entre d'altres. L'objectiu de la iniciativa és agrupar diverses actuacions amb la finalitat de promoure i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques i promocionar-les. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha explicat que la intenció, a mig termini, és formar un projecte interregional de Setmana Bio entre Catalunya i el Llenguadoc-Rosselló i Emilia Romagna, a Itàlia.