Copa de la UEFA

El CSKA i l'Sporting de Lisboa jugaran la final de la Copa de la UEFA

El CSKA de Moscou i l'Sporting de Lisboa jugaran la final de la Copa de la UEFA. Després de l'empat a zero del partit d'anada, els russos han fet bo el factor camp per superar el Parma per 3-0. Carvalho, en el minut 10, ha marcat el primer gol. Ja en la segona part, el mateix jugador ha sentenciat l'eliminatòria amb el segon i Berezoutski, en el minut 60, ha marcat el 3-0 definitiu. Més emocionant ha estat el partit entre l'AZ Alkmaar i l'Sporting de Lisboa, en què ha fet falta una pròrroga per decidir qui passava a la final. Al final, 3-2 per als holandesos, però es classifica l'Sporting pel valor doble dels gols com a visitant.

Després de l'empat a zero del partit d'anada, els russos han fet bo el factor camp per superar el Parma per 3-0. Carvalho, en el minut 10, ha marcat el primer gol del partit. Ja en la segona part, el mateix jugador ha sentenciat l'eliminatòria amb el segon i Berezoutski, en el minut 60, ha marcat el 3-0 definitiu. Un resultat que converteix el CSKA en el primer equip rus que juga una final de la Copa de la UEFA. El partit de tornada entre l'AZ Alkmaar i l'Sporting de Lisboa ha estat més disputat. L'anada va ser per als portuguesos 2-1. Al final dels 90 minuts el marcador era el mateix per als holandesos i, per tant, s'ha hagut de jugar una pròrroga. L'AZ ha marcat el 3-1, però en el temps afegit els portuguesos han tornat a marcar i pel valor doble dels gols fora de casa han passat a la final.